Kontakt

 

Pišite nam


 

Na voljo vam je več možnosti, lahko nas kontaktirate direktno preko kontaktnega obrazca na levi strani ali pa nas pokličete na spodaj zapisane kontaktne telefonske številke. V našem interesu je, da vam odgovorimo v najkrajšem možnem času, v kolikor pa iščete nastanitev zadnji trenutek lahko rezervacijo opravite tudi na spletni strani Airbnb ali Booking

 

 

 

Direktni kontaktni podatki


Klavdij Skrt
T: 00386 31 699 744
E: pri.damijanu@gmail.com

 

Kje nas najdete


 

1. Smer NOVA GORICA - PONIKVE

Iz Nove Gorice gremo do Mosta na Soči in nato proti Slapu ob Idrijci. Tam zavijemo levo proti Šentviški planoti, se peljemo skozi vas Pečine in prispemo v vas Ponikve.

2. Smer TOLMIN - PONIKVE

Iz Tolmina zavijemo proti Mostu na Soči in tam proti Slapu ob Idrijci, kjer zavijemo levo proti Šentviški planoti, se peljemo skozi vas Pečine in prispemo v vas Ponikve.

3. Smer LJUBLJANA/IDRIJA - PONIKVE

Iz Idrije peljemo proti Tolminu. V vasi Slap ob Idrijci zavijemo desno proti Šentviški planoti, se peljemo skozi vas Pečine in prispemo v vas Ponikve.

4. Smer: Najkrajša pot; TRUŠNA - PONIKVE

Med Idrijo pri Bači in Bačo pri Modreju se nahaja odcep TRUŠNA. Po strmi in ozki cesti se vzpenjamo do križišča, kjer zavijemo desno proti Ponikvam.  Po približno 15 minutah vožnje prispemo k apartmajem.